Ugrás a tartalomra.

PuTTY terminálemulátor

A PuTTY egy ingyenes, nyílt forrású, Win32 és Unix platformra készített Telnet ill. SSH kliens és xterm terminálemulátor. Fejlesztője és karbantartója elsősorban Simon Tatham. Az angol nyelvű honlap ezen a címen érhető el: http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/.

Erről az oldalról a magyarra fordított telepítőkészlet tölthető le. Megjegyzés: csak a telepítőprogram lett magyar, a PuTTY maga továbbra is angol nyelvű.

^ FEL

WinSCP SFTP/SCP kliens

A WinSCP egy ingyenes, nyílt forrású, SSH-t használó SFTP kliens Windows alá. A régebbi SCP protokollt is támogatja. A program elsődleges célja a biztonságos fájlmásolás a helyi és egy távoli gép között. Az angol nyelvű honlap ezen a címen érhető el: http://winscp.net/.

Mivel a hivatalos 4.0.2-es többnyelvű csomag már tartalmazza a magyar nyelvet, ezért ahhoz már nem készítek magyar telepítőt.

Alább továbbra is letölthető marad a 3-as sorozat legutolsó darabja, a 3.8.2-es, amennyiben valaki nem szeretné a 4-est telepíteni. Ez a telepítőprogram magyar fordítását, valamint a WinSCP3 magyar fordítását tartalmazó beépülő modult foglalja magában.